I over 30 år har GAPO produsert flotte og kvalitetssikre garasjeporter. Vi utvikler oss stadig. 

Garasjeporter siden 1983

Ekteparet Magnhild og Eilef Bjerk startet GAPO AS i 1983 med produksjon av leddporter i furu og redwood i egen garasje i Sandnes. Etter to års drift i garasjen flyttet de hele produksjonen til større og mer egnede produksjonslokaler på Figgjo. Her utviklet de bedriften videre med produksjon av ulike typer leddporter og dører i tre.

I 1994 kjøpte bedriften tomt på Ålgård, og bygget sin egen moderne fabrikk slik den fremstår i dag.

En ny generasjon

Sommeren 2017 tok andre generasjon over ledelsen av selskapet. Rune Bjerk gikk inn i stillingen etter to år som ansvarlig for produksjonen.

Rune er utdannet innen IT, og har jobbet flere år i Lyse og IKEA. Erfaringer fra disse selskapene har han nå tatt med seg tilbake til GAPO, for å utvikle bedriften videre.

Produksjon av garasjeport i 1995

GAPO har idag ca 15 ansatte, fordelt på salg, produksjon og montering. Alle våre medarbeidere er fagfolk, og flere har nå vært ansatt i bedriften i over 35 år. Vi holder alle våre ansatte oppdatert med kursing og videreutdanning. Det kommer kundene våre til gode.

Vi utvikler oss stadig

GAPO har gått sammen med EGE Dører  for å levere bærekraftige fasadeløsninger.

KVINT Fasade skal være et kreativt studio fylt med all vår
kunnskap og erfaring. Som norske trevarebedrifter innen
tre og andre spennende materialer, tilbyr vi komplette og
helhetlige fasadeløsninger.

KVINT Fasade er en samarbeidspartner for arkitekter, byggherrer, proff og privat som ønsker å inspirere og bidra til nyskapende
løsninger, basert på lang erfaring som trevarebedrifter innen de ulike områdene.

KVINT Fasade