Våre industriporter er driftssikre og vedlikeholdsvennlige. En GAPO-port kan tilpasses ethvert behov.

Industriporter

GAPO er totalleverandør av industriporter med stillegående motorer. Vi har i mange år levert til landbruk, industri, lager, butikker, skoler og offentlige bygg.

 

Vi tilbyr både standard- og spesialløsninger. Portene har fingerklemsikring, solid pakning og utmerket isolasjonsevne. Alle portene er CE-godkjent, oppfyller standardiserte krav, og kan leveres med automatisk portåpner.

Standard eller spesialtilpasset?

GAPO tilbyr standard-løsninger som dekker de vanligste behov. Ønsker man en helt spesiell port, kan dette også ordnes. Vi kan dessuten spesialbestille vinduer, og plassere disse på en pen måte, slik at porten og bygningen utgjør en estetisk helhet.

Livstidskost

Å kjøpe port fra GAPO skal lønne seg i lengden. Vi har eget lager for alle slitasjedeler, og kan kjapt og rimelig reparere skadede porter, for eksempel ved uhell eller slitasje.

Slik bestiller du

1. Velg port

Besøk vårt showroom eller våre produktsider og la deg inspirere. Trenger du hjelp er våre erfarne rådgivere klare til å veilede og hjelpe deg.

Velg port

2. Mål opp

Ta nøyaktige mål av garasjen for å sikre at din kommende garasjeport passer optimalt.

Slik tar du mål eller be om befaring

3. Be om tilbud

Fyll ut skjemaet for å få et uforpliktende tilbud fra oss. 

Gå til skjema

Komplette portløsninger

GAPOs hovedprodukt er industriporter i aluminium og stål. Vi kan også tilby alt fra hurtigporter og lasteramper til rulleporter og branndører.

Vi samarbeider tett med ledende europeiske leverandører. Det gjør oss i stand til å levere komplette portløsninger for all industrivirksomhet.